birkt6


Hei, mitt navn er Johnny Tørrissen.
Jeg er født i 1956, er gift med Jorun og har barna Jon Rune (født 1985) og Sunniva (født 1989) og er også morfar til lille Runa.

Jeg er utdannet radio/TV-tekniker og har arbeidet med dette i 28 år.
For noen år siden hoppet jeg av og bestemte meg for å gjøre hobbyen min til yrke og i dag er jeg birøkter og daglig leder i Finnskoghonning som også driver med import og salg av utstyr til birøktere.

Jeg er bosatt på Åsnes Finnskog på et lite sted som heter Ramsli.
Vi har kjøpt tidligere Velta Landhandel og dette er vår nye driftsbygning. Der har vi også et utsalg for honning, bimateriell, glass- og plastemballasje bl.a..

Bigårdene er plassert på forskjellige steder på Finnskogen og ellers i Solør, der jeg henter sommerhonningen. Men en del av lynghonningen samles i Rendalen, Trysil og Engerdal.
Ta gjerne kontakt for bestilling.
Telefon 911 44 774 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Jeg er også juletreprodusent og har solgt juletrær siden 1994.

Noe tid går med til foreningsarbeid. Jeg er bl.a. med i Faglig Utvalg for biavl i Hedmark.
Fritidsinteresser har jeg mange av, men ikke like mye tid. Familien og hjemmet er viktig. Jeg er glad i skogen og har en skogeiendom som skal følges opp. Lokalhistorie er interessant, jeg er glad i å lese, samler på gamle radioer og en stor interesse er amatørradio der jeg har kallesignalet LA3WEA. Kanskje vi høres på lufta en gang?

Johnny

Sist oppdatert (torsdag 11. desember 2014 08:04)

 
Bruksanvisninger
Kart


Kart og veibeskrivelse
Levert av Det Norske Kartselskap AS

Biodlarkartan

Statistikk

Besøk i dag:41
I går:50
Denne måned:146
Forrige måned:2598
Dette år:37518
Forrige år:47710
Totalt:268587